U toku radovi na izgradnji vodovodne, kanalizacione i saobraćajne infrastrukture

Zamenik gradonačelnika Timea Horvat, gradski menadžer, Zagorka Panić, i članovi Gradskog veća grada Subotice, Akoš Ujhelji i Šimon Ostrogonac, obišli su radove na izgradnji kanalizacione mreže u Hipodromskoj ulici i vodovodne mreže u ulici Isidore Sekulić, kao i tek asfaltiran kolovoz u Sutjeskoj ulici.

Uz podsećanje da je ulaganje u kvalitetne infrastrukturne projekte prioritet grada Subotice i da je realizacija takvih investicija pokretač razvoja privrede u svakoj lokalnoj samoupravi, Zagorka Panić je navela da ukupna vrednost investicije vezane za asfaltiranje kolovoza u ulici Sutjeska, u dužini od 1.154 metra, i izgradnju biciklističke staze na Horgoškom putu (1.480 metara) iznosi nešto više od 48 miliona dinara i da je za realizaciju tih projekata Ministarstvo privrede Republike Srbije opredelilo 20 miliona dinara, a grad Subotica 28 miliona dinara.

„Ukupna vrednost investicije na izgradnji vodovodne mreže u Nosi, druga faza, izgradnji vodovodne mreže u Mesnoj zajednici ’Makova sedmica’ i postavljanju kanalizacione mreže u Hipodromskoj ulici iznosi oko 33 miliona dinara. Od tih sredstava, 18 miliona dinara obezbedio je pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a ostatak grad Subotica“ – naglasila je Zagorka Panić, i dodala da izvođači radova svoj deo posla obavljaju kvalitetno.

Izvođač radova na izgradnji saobraćajne infrastrukture u našem gradu je kompanija „Voj put“. Izvođač radova na izgradnji vodovodne mreže u naselju Nosa je novosadska firma „Graditelj“, a na izgradnji vodovodne mreže na Makovoj sedmici (sedam ulica) i kanalizacione mreže u Hipodromskoj ulici preduzeće „Javornik“, iz Subotice.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*