Ubrzani radovi na gradilištima Azvirta

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović sastao se sa vlasnikom i direktorom kompanije Azvirt Kamilom Alijevim i dogovorio ubrzavanje radova na gradilištima ove kompanije.

Ubrzani radovi na gradilištima Azvirta

Ova renomirana azerbejdžanska kompanija veliki je partner Srbije u izgradnji infratsrukturnih projekata, a prema zaključcima sastanka, dogovoreno je da se maksimalno ubrzaju radovi na deonici Ruma-Šabac-Loznica, da se pokuša da se most na Savi završi šest meseci pre roka i da se deonica od Loznice ka Šapcu započne u narednih 15 dana.

Tema sastanka je bila i dinamika radova na Obilaznici oko Beograda, gde bi radovi na celokupnoj trasi trebalo da budu gotovi sledeće godine.

Sa najvišim predstavnicima Azvirta, održali smo izuzetno produktivan sastanak na kome je više reči bilo o projektima na kojima zajedno radimo. Izgradnja autoputa na deonici od Rume do Šapca i brze saobraćajnice na deonici od Šapca do Loznice odvija se prema utvrđenoj dinamici. Izuzetno smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom i sigurni smo da će i projekat obilaznice oko Beograda biti završen u predviđenim rokovima, izjavio je ministar Momirović posle sastanka.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*