Uhapšen vozač koji je u Beogradu autom udario decu pa pobegao

BEOGRAD –

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva danas je uhapšen L.G. koji se sumnjiči da je sinoć svojim vozilom u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi udario dvoje dece na obeleženom pešačkom prelazu, a zatim pobegao sa lica mesta.

Deca S.B. (9011.) i L.B. (2016.) zadobila su teške telesne povrede, navodi tužilaštvo u saopštenju.

saobracajna, nesreca, udes, sudar,

Izvor: Pixabay

Dežurni zamenik javnog tužioca je nakon nezgode i uviđaja naložio policijskim službenicima da pribave video zapise sa objekta u blizini mesta gde se dogodila nezgoda, kao i iz ulica kojom je u tom trenutku još nepoznato lice nastavilo kretanje, kako bi se utvrdila marka vozila kojim je upravljao, registarske oznake, lični podaci vlasnika vozila i identitet lica koje je upravljalo vozilom.

Tužilaštvo je navelo da će u zakonskom roku od 48 sati saslušati osumnjičenog L.G. zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivičnog dela nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

U odnosu na njegovu odbranu i pribavljene podatke o ranijoj osuđivanosti, tužilaštvo će odlučiti da li će sudu podneti predlog za određivanje pritvora L.G.

Tužilaštvo će takođe ispitati oštećene i svedoke, odrediti medicinsko veštačenje kako bi se utvrdio stepen povreda koje su zadobili oštećeni, kao i saobraćajno tehničko veštačenje radi utvrđivanja svih okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nezgoda.

 

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*