USKRŠNJA ČESTITKA GRADONAČELNIKA I PREDSEDNIKA SKUPŠTINE GRADA SUBOTICE

  USKRŠNJA ČESTITKA GRADONAČELNIKA BAKIĆA                                                                                                

Svim sugrađanima koji praznik Vaskrsenja Hristovog slave po gregorijanskom kalendaru upućujem srdačne čestitke, sa željom da ovaj najznačajniji dan u hrišćanskom kalendaru provedu najpre u dobrom zdravlju, miru, ličnoj i porodičnoj sreći.

U ovom teškom vremenu poruka nade i obnove koju Uskrs donosi dragocena je i lekovita. Naše društvo ima snage da pobedi u teškoj borbi sa pandemijom korona virusa ali će u tome uspeti samo uz veliku društvenu solidarnost i međusobno razumevanje.

Zato u uskršnjem duhu apelujem na sugrađane koji slave, da to čine uz poštovanje svih mera koje su doneli državni organi i da se, upravo u ovim prazničnim danima, prijave za vakcinaciju.

Samo uz najširu moguću imunizaciju ćemo moći sledeće godine da proslavljamo najveći hrišćanski praznik u punoj radosti, sa opravdanim optimizmom okrenuti povratku normalnom životu.

Čuvajmo jedni druge i pomozimo svojom odgovornošću našim herojskim zdravstvenim radnicima.

Neka Vam je srećan i blagosloven Uskrs.

 

 

Uskršnja čestitka predsednika Skupštine grada Subotice, dr Balinta Pastora

 

U ime Skupštine grada Subotice i u svoje lično ime svim sugrađanima koji praznuju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru želim prijatne blagdane provedene u dobrom zdravlju, miru i radosti.

 

Neka nas duh najvećeg hrišćanskog praznika osnaži verom i ispuni nadom da istrajemo u ova teška vremena.

Srećan Uskrs!

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*