Uz pomoć Vlade porodici Jakovljević rešeno stambeno pitanje

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije Darija Kisić Tepavčević posetila je danas porodicu Marijane Jakovljević, samohrane majke iz mioničkog sela Popadić, kojoj je Vlada Republike Srbije finansirala izgradnju kuće.

Marijana Jakovljević sa dve ćerke sada živi u novoj kući, koja je podignuta sredstvima Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Srbije.

Kisić Tepavčević je u razgovoru sa porodicom Jakovljević istakla da je pomoć toj porodici najbolji primer koordiniranog rada Vlade Republike Srbije i lokalne samouprave, sa ciljem pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Osmesi na njihovim licima su najbolji pokazatelj da radimo ono što treba, da smo na pravom putu. Znamo da ovakvih porodica ima još u našoj zemlji i zato ćemo raditi da dođemo do svih kojima je pomoć neophodna i da im pružimo ono što im je najpotrebnije, poručila je ministarka, koja je ćerkama Mirjane Jakovljević uručila mobilne telefone.

Predsednik opštine Boban Janković rekao je da Mionica, uz podršku Vlade Republike Srbije i Ministarstva, vodi socijalno odgovornu politiku prema svim građanima.

Jedan od primera za to je i ova porodica, koja je živela u nehumanim uslovima, gde smo zajedničkim radom uspeli da obezbedimo novi dom, rekao je Janković, čija je opština porodici opremila jednu sobu, a devojčicama poklonila dva tableta.

Ćerke Mirjane Jakovljević, Ivana i Jovana, iskazale su zahvalnost na tome što sada imaju novi krov nad glavom, navodi se u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Uz pomoć Vlade porodici Jakovljević rešeno stambeno pitanje

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*