Uzmi račun i pobedi 2021 – koverte pristižu i tokom leta

Prolećni ciklus nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 završen je prošlog meseca. Ovogodišnje izdanje nagradne igre pruža građanima mogućnost da između dva ciklusa, prolećnog i jesenjeg, kontinuirano šalju koverte na dobro poznate adrese. Sve pošiljke pristigle tokom letnjih meseci, zajedno sa onima iz prolećnog ciklusa, biće ravnopravno u konkurenciji za vredne nagrade od jeseni.

 

Ovo znači da građani svakoga dana mogu da pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

 

Sve koverte čuvaju se u distributivnom centru Pošte Srbije i njihov broj trenutno premašuje 5,5 miliona. Vlada Republike Srbije poziva sve građane da i tokom leta nastave da učestvuju u nagradnoj igri i time daju svoj doprinos borbi protiv sive ekonomije. Ono što je važno naglastiti, a što se tokom izvlačenja više puta i dokazalo, jeste da se koverte redovno mešaju i da svaka koverta poslata bilo kada tokom godine, ima šanse da bude dobitna.Na jesen odgovorne građane očekuje još 8 stanova u Beogradu i 30 automobila FIJAT 500 L a Vlada Srbije će blagovremeno obavestiti javnost o tačnim datumima izvlačenja u okviru jesenjeg ciklusa.

 

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs a na raspolaganju je i kontakt centar putem i-mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

 

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije a Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovogodišnje izdanje nagradne igre, kao i sva prethodna, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

 

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*