Uzmi račun i pobedi 2021 – usvojena pravila, prvo izvlačenje 15. maja u 18 časova na RTS

 

Novo izdanje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ počinje 15. maja u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije i biće organizovano u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada.

 

Na današnjoj sednici Vlade usvojena su pravila nagradne igre i nagradni fond koji je veći nego u prethodnom ciklusu. U dva kruga nagradne igre građane očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i 2 stana u Beogradu na vodi – kao i 60 automobila FIJAT 500L.

 

Bitno je napomenuti da će koverte poslate za prolećni krug ostati u konkurenciji za nagrade i u jesenjim izvlačenjima, a građani će moći da šalju koverte i u periodu između dva kruga.

 

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

 

Na poleđini koverte, gde se ona otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani kao adresu dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

 

Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte. Apelujemo na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

 

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs , a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs , za sva dodatna pitanja i podršku.

 

Nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala se kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije. Vlada Republike Srbije i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*