VAKCINACIJA BEZ ZAKAZIVANJA GRAĐANIMA IZ KELEBIJE, PALIĆA I TAVANKUTA

Kako bi se omogućilo starijim građanima iz Kelebije, Palića, Tavankuta i okolnih sela da što brže i jednostavnije pristupe vakcinaciji protiv zarazne bolesti COVID-19, Dom zdravlja Subotica je obezbedio kapacitete da se u utorak, 16. marta, vakcinišu svi građani stariji od 60 godina, koji se nisu prijavili preko portala e-uprave, a žive u ovim prigradskim naseljima ili njihovoj neposrednoj okolini.

Imunizacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm“ obavljaće se od 08:00 do 13:00 časova u:

ambulanti Kelebija, na adresi Veljka Vlahovića bb;

ambulanti Palić, na adresi Park heroja 8;

ambulanti Tavankut, na adresi Marka Oreškovića bb

Zainteresovani građani kada krenu na vakcinaciju treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko nisu u mogućnosti moći će da popune i potpišu obrazac za saglasnost na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji žele da prime vakcinu da na vakcinaciju dođu uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera – nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Gradska uprava Subotica poziva naše starije sugrađane da iskoriste ovu priliku da se vakcinišu, jer time značajno umanjuju mogućnost zaraze. Ukoliko do zaraze ipak dođe, vakcina je jedino preventivno sredstvo protiv težih oblika i komplikacija i zato je izuzetno važno da se što više građana starijih od 60 godina odazove na akcije Doma zdravlja.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*