Vaše mišljenje je važno!

Kula – U cilju ažuriranja postojeće baze podataka i  podsticanja aktivnije participacije građana u donošenje odluka o trošenju novca prikupljenog po osnovu poreza na imovinu, opština Kula se početkom ove godine opredelila na učestvovanje u programu „Reforma poreza na imovinu“, koji sprovodi Švajcarska razvojna agencija za saradnju u Srbiji i Internacionalna Menadžment Grupa-IMG.

U odnosu na broj stanovnika, opština Kula je dobila devet popisivača, koji su od 7. maja na terenu.  Svi popisivači koji obilaze domaćinstva imaju jasno obeležene legitimacije.

Za potrebe ovog projekta (koji će trajati do 2021.godine), biće urađeno i istraživanje koje će nam pomoći da procenimo uspeh programa i napredak koji zajednički postižemo sprovođenjem programskih aktivnosti. Istraživanje je već obavljeno telefonskim putem u prvoj polovini godine, a biće urađeno na isti način i 2021. godine kako bi se uporedili rezultati. Predviđeno je da u međuvremenu građani imaju mogućnost da u tom istraživanju učestvuju putem interneta, preko onlajn ankete koja je dostupna na zvaničnoj internet stranici opštine Kula (www.kula.rs). Istraživanje je potpuno dobrovoljno i anonimno. Želimo da čujemo da li biste se uključili u odlučivanje o tome na šta se troši opštinski budžet.

Vaše mišljenje je važno!

Izvor: Opština Kuls

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*