Večeras na Petrovaradinskoj tvrđavi Van Gog, di-džej Topik…

egzit exit fifa
Foto: Dnevnik/ V. Fifa

Domaća rok grupa “Van Gog” svirku počinje u 23.30, dok će sastav “TBC” posetioci Egzita imati priliku da čuju 55 minuta nakon ponoći. Od 2.10 časova posle ponoći za miks pultom na glavnoj bini naći će se nemački di-džej Topik (Tobias Topic), kog će u 3.30 časova zameniti Lejdi Li (Lady Leee), rođena Novosađanka koja karijeru gradi u Aziji. Poslednji nastup na mejn stejdžu startuje u 4.30 časova, a s publikom će se do ranih jutarnjih časova družiti di-džej Ece Ekren.

Drugo festivalsko veče na Dens areni započeće u 21 čas, kada nastupa novosadski di-džej i producent Lejzi (Layzie), nakon kog će od 22.30 se za miks pultom naći Stefan Rončević, odnosno di-džej Rani (Runy). Marko Nastić nastupa od ponoći, a 2 sata kasnije na scenu stupa jedan od najpoznatijih producenata u svetu Pol Kalkenbrener. Berlinski tehno duo Pan-Pot, odnosno di-džejevi Tasilo Ipenberger i Tomas Benediks s “denserima” će se družiti od 4 časa, dok se program na Areni završava u ranim jutarnjim časovima, kada za miks pult u 6 časova dolazi Mejsio Pleks (Maceo Plex).

Na Fjužn stejdžu večeras od 19.30 časova nastupa kruševački rok trio “Keni nije mrtav”, ili kako ih fanovi često nazivaju “Keniji”, a kantautor Ivan Jegdić, koji je karijeru započeo sviranjem i pevanjem u Knez Mihajlovoj ulici, od 20.20. Beogradski rok bend “Dogs in Kavala” na binu izlazi u 21.20, dok će se od 22.25 s publikom družiti Amira Medunjanin, bosanska pevačica i interpretatorka sevdalinki,. Novosadski pankeri, koje nije potrebno predstavljati “Ateist rep” svojom svirkom razdrmaće publiku tačno u ponoć, a nakon njih nastupa još jedan domaćoj publici dobro poznat bend – “Goblini”. Program na Fjužn stejdžu zatvoriće domaći reperi Foks i Sureal, koji nastupaju od 3 časa posle ponoći.

Egzit se od drugih festivala razlikuje i po tome što posetioci na jednom mestu mogu uživati u najrazličitijim muzičkim žanrovima, ali i posetiti razne zone u kojima se mogu zabaviti i opustiti. Osim tri najveće Festivalske bine trebalo bi obići i “Akva Viva Latino”, “Eksploziv”, “Rege”, “No Slip Novi Sad”, “Trance”, “Urban Bag” stejdževe, ali i “Sajlent disko”, “Pachamama Vorld Čil-In”… Više informacija o kompletnom programu, kao i o satnicama nalazi se na sajtu www.exitfest.org, a organizatori napominju da su satnice i program podložni promenama.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*