Veliki požar u Prištinskoj ulici u Zrenjaninu, nema povređenih

Veliki požar izbio je sinoć oko 23 časa u Prištinskoj ulici u Zrenjanininu, potvrđeno je „Dnevniku“ u Policijskoj upravi.
1
Foto: Ž. Balaban

Kako nam je rečeno u policiji, vatrena stihija je zahvatila kuću koja se nalazi u toj ulici.

Na lice mesta je izašlo 11 vatrogasaca sa pet vatrogasnih vozila, a požar je ugašen tek u ujutru, oko 5.30 časova. Srećom, vatrogasci su brzo uspeli da lokalizuju požar, pa se vatra nije proširila na okolne kuće.

U požaru nije bilo povređenih.

Kako naš list nezvanično saznaje, gorele su velike količine otpada koje su se nalazile u dvorištu kuće, ali i u samom stambenom objektu. I pre četiri godine, u martu 2017, u Prištinskoj ulici je izbio požar, a i tada je vatra zahvatila ogromnu količinu smeća u dvorištu.

Stanovnici ovog dela grada godinama se žale na komšiju koji sakuplja otpad i skladišti ga u njihovom komšiluku. Nadležni do sada nisu našli rešenje za ovaj problem.

– Pre nekoliko godina sa te lokacije odveženo je čak 16 kamiona smeća. Međutim, ovaj građanin je nastavio sa starom praksom i njegove komšije su opet u problemu. Mi smo izlazili na lice mesta i prosledili predmet Komunalnoj inspekciji koja pokušava da pronađe rešenje u okvirima zakonskih normi – rečeno je svojevremeno „Dnevniku“ u Komunalnoj miliciji u Zrenjaninu.

Nadležni su napominjali da je u priču uključen i Centar za socijalni rad i da se sve pokušava kako bi se našlo rešenje za ovaj dugogodišnji problem.

 

 

IZVOR:DNEVNIK

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*