Vlada Srbije obeležava godišnjicu rada u Subotici

Godinu dana rada Vlade Republike Srbije u mandatu predsednice Vlade Ane Brnabić obeležava se danas u Subotici, nizom aktivnosti premijerke, potpredsednika i ministara u Vladi Srbije. Brnabić će u toku dana, zajedno sa resornim ministrima, predsednikom Pokrajinske Vlade Igorom Mirovićem i gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom, obići više lokacija.

Premijerka će posetiti nemačku kompaniju Norma grupa i obići proizvodni pogon kompanije, koja je od početka svog poslovanja u Srbiju investirala više od 32 miliona evra. Brnabić će se potom uputiti ka Hemijsko-tehnološkoj školi, koja je poznata po učeničkom preduzetništvu, i u procesu je renoviranja.

Ona će nakon toga obići i apoteku „Subotica“, gde će se upoznati sa funkcionisanjem sistema eRecept i centralizovanom aplikacijom jedinstvena lista čekanja.

Dan se završava velikom konferencijom za medije na Paliću, na kojoj će predsednica Vlade Ana Brnabić, zajedno sa članovima Vlade, predstaviti rezultate u prvih godinu dana rada i prioritete za naredni period.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*