Vozila na Gradini čekaju 70, na Preševu 90 minuta za izlaz iz zemlje

BEOGRAD –

Prema informacijama Uprave granične policije u 8.00 sati na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 70 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

horgos, granica

Izvor: RTV,arhivska fotografija

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na auto-putu E-75, od bivše naplatne stanice „Bubanj Potok“ do skretanja za „Ikeu“ (petlja „Tranšped“) – do 30. jula izvode se radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnom saobraćajnom trakom desnog kolovoza auto-puta, kao i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice oko Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Na auto-putu E-75, granični prelaz Horgoš – petlja Horgoš, u smeru ka Novom Sadu, do 12. avgusta radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije. Radovi u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Na auto-putu E-75, Lapovo-Markovac, do 13. avgusta radovi na rekonstrukciji natputnjaka. Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda i preticajna saobraćajna traka iz smera Niša.

Šilopaj- Kalimanići – od 16. jula do 19. jula od 7 do 17časova na snazi je obustava saobraćaja zbog rehabilitacije puta. Alternativni putni pravac: Ugrinovci- Šilopaj-Kalimanići.

Put Zrenjanin – Ečka, do 19. jula od 7 do 16 č, radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Kod Ljiga saobraćaj preticajnom trakom zbog nezgode

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je jutros da se na auto-putu E-763, između petlje Ljig i tunela Brančić, u smeru ka Čačku, saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom zbog saobraćajne nezgode.

Ekipe su na terenu. Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*