Vučević: Još mnogo posla nas čeka u budućnosti

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je da kampanja „Budućnost Srbije“ svima nama otvara oči.

Nabrajajući mnogobrojne do sada postignuti rezultate u Novom Sadu, on ističe da nas čeka još mnogo poslova za budućnost.

U Novom Sadu su u dva dana održani skupovi vlasti i opozicije, a Vučević kaže da su oni bili pokazatelji i raspoloženja građana i političke moći, ali prvenstveno pokazatelji normalnosti.

„Nijedan incident, nijedan pogažen cvet, a bilo je 38.000 ljudi“, rekao je Vučević o skupu na kome je govorio predsednik Vučić, navodeći da su građani odgovorili da neće one čija je politika nasilje nad ženama, medijima, demokratijom, već da žele u budućnost, u normalnu Srbiju koji predvodi Aleksandar Vučić.

„Veče posle bilo ih je 500 na tom opozicionom skupu. Brojke su neumoljive. Ali važno je da smo osujetili njihov pokušaj da izazovu nasilje na ulicama Novog Sada“, rekao je Vučević, koji je i potpredsednik SNS.

Veruje da je država jača od nasilnika i da će reagovati na svaki pokušaj nasilja, ističući da ga ne brine Ljotićevac Boško Obradović, ali da treba prst na čelo da stave oni koji ga prate, koju mu daju legitimitet kao novom lideru opozicije.

Izvor: Tanjug

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*