Vučević ugostio bronzanog strelca Milenka Sebića

NOVI SAD –

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se u Gradskoj kući sa strelcem Milenkom Sebićem, koji je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojio bronzanu medalju.

„I nakon par nedelja od završetka Olimpijskih igara u Tokiju, drži nas raspoloženje zbog dobrih rezultata, odnosno zbog rekordnog broja medalja koje su naši reprezentativci osvojili. Čast mi je i privilegija da ugostim Milenka Sebića, osvajača bronzane medalje u streljaštvu malokalibarskom puškom, kao i Dragana Markovića direktora najstarijeg udruženja građana u Srbiji, odnosno “Streljačke družine-Novi Sad 1790“ i sportskog direktora Streljačkog saveza Srbije“, rekao je Vučević, navodi se u saopštenju.

milenko, sebic, milos, vucevic

Izvor: Grad Novi Sad

„Milenko je član te streljačke družine, trenira i živi u Novom Sadu, a ima fantastične rezultate i na drugim svetskim i evropskim takmičenjima. Imamo dobru saradnju sa Streljačkom družinom, mnogo toga smo uradili, napravili smo novi objekat na Sajmištu i siguran sam da zajedno možemo još mnogo toga da ostvarimo. Čestitam Milenku i svim ljudima iz reprezentacije na uspehu koji je ponos nacije“, naglasio je Miloš Vučević.

Sebić rekao je da je dolazak u Novi Sad za njega urodio plodom i zahvalio se Gradu i “Streljačkoj družini-Novi Sad 1790“ na podršci.

„Čast mi je što sam danas ovde i zahvalan sam što sam u ovom gradu imao uslove da se lakše spremim za Olimpijske igre. Sledeće veliko takmičenje je finale Svetskog kupa koje se održava u Poljskoj i 12 najboljih strelaca će biti učesnici tog turnira, a onda krećemo sa pripremama za Olimpijske igre u Parizu, za šta, sada sticajem okolnosti, imamo manje vremena, odnosno tri godine“, izjavio je Milenko Sebić.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*