Wizz Air pomera početak letova na novim linijama iz Beograda

Avio-kompanija Wizz Air (Viz er) je iznenada odložila početak letova iz Beograda do devet novih linija koje su nedavno najavljene, saznaje Aviatica

Pomeren je početak saobraćaja do svih linija koje su najavljene 16. juna na konferenciji za medije u Beogradu i one će umesto od 16. do 19. jula početi tek mesec dana kasnije.

Letovi su povučeni iz prodaje i njihovo otpočinjanje pomereno je za drugu polovinu avgusta.

ILUSTRACIJA

Letovi na linijama do Turkua, Hamburga i Kelna počeće 17. avgusta. Dan kasnije planirani su prvi letovi do Fridrihshafena, Lisabona i Barselone. Za 19. avgust je planiran početak letova do Brisela (Charleroi), a 20. avgusta i do Milana i Osla.

Nova linija do Salzburga će biti uspostavljena kako je i bilo planirano od 12. jula, ali ovu liniju će održavati avion iz tamošnje baze.

Međutim, u julu su ostavljena samo dva polaska na ovoj liniji (12. i 17. jula) dok se tek od 3. avgusta vraćaju redovnom redu letenja na ovoj liniji sa po dva polaska nedeljno ponedeljkom i petkom.

Upravo ovo nam ukazuje na mogućnost da će dolazak novog, trećeg aviona u beogradsku bazu kasniti i da je to razlog za pomeranje početka saobraćaja.

Ne treba isključiti ni drugi razlog kao što je smanjeno interesovanje putnika i još uvek brojne restrikcije za srpske državljane za ulazak u zemlje Evropske unije.

IZVOR:NOVA EKONOMIJA

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*