Za vreme EXIT-a pojačana kontrola taksi prevoznika

Kontrola taksi prevoza biće pojačana tokom Egzita, od 12. do 15. jula, kako bi taksisti naplaćivali prevoz po jedinstvenim važećim cenama.

Pripreme za ovogodišnji Exit, koji počinje u četvrtak na Petrovaradinskoj tvrđavi, trenutno su u toku i u Gradskoj upravi za inspekcijske poslove, koja će pojačanim snagama raditi na kupalištu Štrand, gde je smešten Exitov kamp, na Železničkoj stanici i delu Petrovaradina u kojem će cirkulisati najviše posetilaca.

Inspekcijske službe i saobraćajna policija kontrolisaće naplatu taksi prevoza u skladu sa važećim cenovnikom i tarifama, uključivanje taksimetra, posedovanje taksi dozvole i legitimacije, a naročito neregistrovane prevoznike.

Taksisti i za vreme festivala moraju da naplaćuju po važećim cenama. Tako je za prvu tarifu, koja važi od 6h do 22h, cena pređenog kilometra 52 dinara, za drugu, koja se primenjuje između 22h i 6h, 66 dinara, dok treća, za prevoz van naseljenih mesta košta 98 dinara. Start se naplaćuje 85 dinara, čekanje po času 520, a lični prtljag teži od 30 kilograma 50 dinara, piše „Dnevnik“.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*