AIESEC: Marketing Mix

AIESEC, organizacija mladih u Subotici, organizovala je projekat „Marketing Mix“ 2 u Start-it Centru gde su se odazvali mnogi mladi kako bi čuli marketing stručnjake iz svoje okoline i naučili nešto novo o digitalnom marketingu.

Govornici koji su učestvovali na događaju bili su: Monika i Darko Videnov, Branimir Cigale i Milan Komnenov. Profesor na Ekonomskom fakultetu u Subotici, Marić dr Dražen je otvorio svojim govorom događaj i naglasio značaj marketinga u savremenom poslovanju. Prikazao je značaj formalnog obrazovanja, a i poseban naglasak stavio na neformalno obrazovanje gde mladi mogu na praktičan način da primene prikupljeno.

Monika i Darko su naveli primere digitalnog marketinga iz ličnog iskustva sa klijentima u start up-u Videnov Digital i priznali da i danas uče i da ništa u svetu interneta ne stagnira već da stalno treba inovirati svoje poslovanje.

Branimir Cigale je približio svim prisutnima značaj društvenih mreža kroz marketing i kako je on sa svojim timovima uspešno rešavao mnoge probleme velikih preduzeća.

Milan Komnenov, kao najmlađi govornik i neko ko je godinu i po dana u marketingu Infostuda, objasnio je značaj svog obrazovanja i kako je on svojim upornim radom i kreativnošću uspešno obavljao projekte.

Svi prisutni imali su priliku da uđu u diskusiju sa govornicima, pitaju sve što ih zanima, pa su tako i dobili prave i zanimiljive odgovore.
Sponzori događaja, na zadovoljstvo svih učesnika bili su Scenso i Poklonmania, Infostud i Fidelinka.

Kako kaže Branimir Cigale: “Digitalni marketing nije nešto čime se treba baviti samo zato što ste čuli da je danas popularan već zato što to volite da radite.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*