Banjaluka: Slupao auto u kojem su bile devojke

Milan D. iz Banjaluke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u banjalučkom naselju Obilićevo sekirom polupao automobil u kojem su bile dve devojke, saznaje “Glas Srpske”.

 

Banjaluka: Slupao auto u kojem su bile djevojke

Lupanje i galama uznemirila je meštane ulice Carice Milice u Obilićevu, a da nešto nije u redu shvatili su kada je devojka vrištala i molila da je pusti.

– Devojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu – ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svedoci ovog napada.

Kako su kazali za “Glas Srpske” prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

– Nismo znali šta se dešava, jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: “Pusti me, pusti me!” – kazali su meštani.

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobegao sa sekirom.

– Tada je stiglo policijsko vozilo i čuo sam da su ga uhvatili nekoliko ulica dalje od naše zgrade – kazao je Banjalučanin koji nije želio da mu objavimo ime.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21.15 časova.

– M. D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari – kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razrešeno da li su se devojke i osumnjičeni znali od ranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića.

(Glas Srpske)

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*