Bend IMAR i Slobodan Trkulja nastupaju 13. januara

Ulaznice za koncert keltske atrakcije, benda IMAR koji će nastupiti 13. januara u Srpskom narodnom pozorištu sa Slobodanom Trkuljom kao specijalnim gostom, rasprodate su.

U maloj sali Srpskog narodnog pozorišta, na dočeku pravoslavne godine godine novosadska publika i brojni gosti iz regiona i Evrope imaće priliku da prisustvuju koncertu jednog od najboljih keltskih sastava iz Glazgova, koji su se, kao omiljeni bend Slobodana Trkulje odazvali njegovom pozivu. Čuveni srpski virtuoz, Slobodan Trkulja biće i domaćin večeri koji će publiku provesti kroz istoriju nastajanja nesvakidašnjih instrumenata i muzike sa različitih prostora.

Pored sastava Imar i Slobodana Trkulje, na više od 21 kultne lokacije širom Novog Sada među kojima su kulturna,administrativna, poslovna i obrazovna zdanja, kao i ugostiteljski objekti, izvođači najrazličitijih žanrova nastupiće na potpuno neočekivanim mestima. Divne Ljubojević nastupiće u pozorišnoj sali NIS-a, Laibach u Srpskom narodnom pozorištu,  velika regionalna pop zvezda, Kaliopi u Pozorištu mladih, neki od najznačajnijih jazz umetnika sa naših prostora Matija Dedić i Zoran Predin u Novosadskoj sinagogi, sjajan spoj tamburaških sastava iz Osijeka i Novog Sada predvođenih Dušanom Svilarom u Studiju M, moderan cirkus i kabare Ludifiko u Zapadnom holu SPENSa, dok će budući Youth Creative Polis, tzv. Kineska četvrt predstaviti programe na četiri lokacije za ljubitelje  tehno zvuka i rep muzike, kada će Paul Ritch iz Francuske, Lag i Klaus nastupiti u Fabrici, Necone, Friday Swag, Janchezz, Rasheed i Yeah Left u Quarteru, a Netix, Codex i Senzorr u Firchie Think Tank studiju. Nikola Vranjković nastupiće u Novosadskom pozorištu, Marčelo&Napeti quintet/ Mutant Urban Dance Ansambl dolaze u Gerila Bar, dok će Ledena šuma predstaviti Disko veče.

Podsetimo, na više od 21 kultne lokacije širom Novog Sada izvođači najrazličitijih žanrova nastupiće na potpuno neočekivanim mestima povodom dočeka Pravoslavne nove godine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*