Bistro Mornar- Rijeka (VIDEO)

Bistro „Mornar“ u Rijeci posetiocima lučkog područja u ovom prelepom gradu zapada vrlo lako za oko, pre svega svojim prijatnim izgledom, koji odiše čistoćom, detaljima i domaćinskim odnosom prema gostima.

Smešten na samom ćošku u Riva Boduli ulici čiji jedan deo vodi i ka lokalnoj tržnici, ovaj restoran pravi je izbor gurmana i onih koji žele da budu sigurni u svoj izbor hrane i kuhinje.
Bistro „Mornar“ zapravo je tradicionalni restoran sa bogatim menijem različitih vrsta supe, ribe, morskih plodova ali i različitih vrsta mesa, te kolača i poslastica, koje se mogu zaliti dobrim izborom vrhunskih i kvalitetnih vina.
U ovom restoranu može se jesti zdrava hrana, pripremljena od svežeg mesa, voća i povrća koje se nabavlja na obližnjoj pijaci.
Prednost je i to što u restoranu radnici rade godinama, pa čak i decenijama, što obezbeđuje kontinuiran kvalitet pripreme jela i usluge. Ljubazno i uslužno osoblje, kao i domaćinski odnos prema svim gostima dodatni su plus koji krasi ovaj restoran.
Bilo da se bira doručak, ručak, večera ili pak lagana zakuska i kafa, ovaj restoran sa pogledom na luku i usidrene jahte i brodove, pravi je izbor za one koji žele da uživaju u spoju ukusne hrane i ugodnog ambijenta, te je zato „Mornar“ za svaku preporuku.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*