Borba Majka Tajsona i Roja Džonsa na Sport Klubu!

Već ste sigurno navikli da najbolja sportska televizija donosi najveće sportske događaje, pa će tako Sport Klub prenositi jedinstvenu borbu između Roja Džonsa Juniora i Majka Tajsona koji se 28. novembra vraćaju iz penzije.

Mike Tyson

Majk Tajson je u penziji bio 15 godina, a početkom 2020. je poručio da se vraća, a iako je nekoliko protivnika htelo da se bori protiv njega na kraju je Roj Džons potpisao da će biti u ringu. Oni su imali dogovor da se bore 12. septembra ali je meč odložen za 28. novembar. Taj spektakl ćete moći da gledate na Sport Klubu.

Iako navijači jedva čekaju da vide ova dva velika šampiona u ringu, borba je označena kao egzibicija mada svakako ne treba raspravljati o tome koliko snage imaju pesnice ova dva velika borca.

Majk Tajson je u karijeri imao 58 pobeda, 44 su bile nokautom, kao i šest poraza. Poslednji put se borio protiv Kevina Mekbrajda 11. juna 2005. godine.

Roy Jones Jr

Roj Džons se borio 75 puta u karijeri, imao je 66 pobeda, 47 nokautom, a devet puta je izgubio. Poslednju borbu je imao 8. februrara 2018. godine kada je dobio Skota Sigmona.

IZVOR:NOVA S

FOTO:Getty Images

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*