Borjan potvrdio da želi da ode iz Crvene zvezde; Zvezda: Borjan ne može da ide, ima ugovor do 2023.

BEOGRAD –

Kapiten i golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan obratio se javnosti na društvenim mrežama potvrdivši da želi da napusti Crvenu zvezdu.

„U medijima je izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže“, napisao je Borjan.

milan, borjan

Izvor: EPA (Yoan Valat)

On je dodao da su razlozi da se povuče mnogo dublji i konkretniji.

„Ako bude potrebe, u nekom trenutku podeliću sa vama i to jer su navijači Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljeg se neću oglašavati na ovu temu“, zaključio je Borjan.

Zvezda: Borjan ne može da ide, ima ugovor do 2023.

BEOGRAD, 19. decembra (Tanjug) – Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan neće dobiti dozvoli da ove zime napusti ekipu, jer ima ugovor do 2023. godine, uprkos njegovoj želji da promeni sredinu, rečeno je danas Tanjugu iz kluba.

„Borjan ima ugovor do 2023. godine, on nam je potreban u borbi za titulu i u nastavku takmičenja u Ligi Evrope“, navode iz Zvezde.

Prema nezvaničnim informacijama, golman Crvene zvezde i reprezentacije Kanade ima ponudu iz američke MLS lige.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*