Boško Ničić: Zapaljen automobil moje supruge, koji ja koristim

Izvor: Facebook/Boško Ničić

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić saopštio je na svom Fejsbuk profilu da je automobil njegove supruge, koji on koristi, zapaljen ispred ulaza u zgradu u kojoj žive.

Kako je preneo Glas Zaječara, to se dogodilo oko 1.30 noćas, a Ničić je naveo da to nije prvi put i da „sam čin više govori o izvršiocu i, eventualnim, nalogodavcima nego o bilo čemu drugom“.

„Jadno, bedno i nadasve neljudski čin vredan prezira i gađenja. Jedini strah mi je bio da eventualna eksplozija auta ne ugrozi stanare zgrade u kojoj živimo, ali na sreću, najviše zahvaljujući ljudima iz PU Zaječar i vatrogascima, to je izbegnuto“, naglasio je on.

Ničić je naveo da je ekipa forenzičara obavila uviđaj.

„Oni koji nemaju hrabrosti, a ovo nije prvi put, da sednu i razmisle ko im je kriv za ‘neostvarene snove’, višegodišnje političke krahove i ‘loš život’, pronađu nekog, sličnog sebi, da za ‘šačicu srebrnjaka’ odradi ovakve stvari. U redu, život teče dalje i spaljeni sunđeri i limovi nisu stvar koja će me, posle tridesetak godina borbe za lepšu i bogatiju Srbiju i naš Zaječar, zaustaviti i uplašiti“, istakao je Ničić.

 

 

 

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*