ČESTITKA GRADONAČELNIKA POVODOM KURBAN-BAJRAMA

NOVI SAD –

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je svim građanima islamske veroispovesti najiskrenije čestitke povodom sutrašnjeg velikog verskog praznika Kurban-bajrama.

milos, vucevic

Izvor: RTV (Jaroslav Pap)

„Ovaj veliki praznik podseća nas na uzajamno uvažavanje i toleranciju, na vrednosti koje su neprolazne i koje treba da čuvamo, jer su razumevanje i prihvatanje različitosti veoma značajni za multietnički i multikonfesionalni sklad. U želji da uzvišeni dani praznika koji je pred nama još više učvrste porodične i prijateljske veze kroz univerzalne poruke Bajrama, svim građanima islamske veroispovesti čestitam Kurban-bajram. Neka toplina praznika unese u vaše domove mir, sreću i blagostanje i doprinese skladu među ljudima svih vera i nacija“,  rekao je Miloš Vučević.

Čestitka predsednice Skupštine Grada

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada Jelena Marinković Radomirović, sugrađankama i sugrađanima islamske veroispovesti, uputila je čestitku povodom muslimanskog praznika Kurban-bajrama.

„Vernicima islamske veroispovesti čestitam praznik Kurban-bajram, sa željom da ga provedu u miru i prazničnom duhu radosti, razumevanja i brige za bližnje. Želim vam da praznične dane provedete u zadovoljstvu i zdravlju, okruženi svojim najbližima i da osećanja koja donosi praznik podelite sa porodicom i prijateljima“, piše u čestitki predsednici Skupštine grada.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*