Dečiji festival “Pozorištane u šumi”

Naredni vikend očekuje nas jedan događaj namenjen najmlađoj publici i njihovim roditeljima. U pitanju je dečiji pozorišni festival “Pozorištance u šumi” koji se održava na Letnjoj pozornici na Paliću, od 15. do 17. juna. U okviru festivala održaće se predstave za decu, interaktivne radionice i igraonice, takmičenja i Porodični dan sa dečijom igraonicom Fabrika zabave.

Prvi dan festivala, petak 15. jun, od 17h rezervisan je za nastup plesnih grupa Larisa, Mon Mirage i Osnovne baletske škole Raičević. Nakon toga, u 19h, održače se predstava Petar Pan. Cena ulaznice je 300 dinara.

Drugi dan festivala, subota 16. Jun, je Porodični dan sa Fabrikom zabave, koji počinje u 15h kada će biti brojne radionice, igraonice, takmičenja i žurke. Cilj je zabava dece sa svojim roditeljima i uživanje sa porodicom. Od 18h održaće se predstava Elza i zaleđeni Hans. Cena za ceo dan je 800 dinara.

Poslednji dan festivala je u znaku Patrolnih šapa koje će se održati od 19h. Pre predstave, od 17h, deca će moći da učestvuju u takmičarskim i kreativnim radionicama Škole mentalne aritmetike Malac genijalac. Cena za ceo dan je 600 dinara.

Ulaz plaćaju samo deca od 2 do 18 godina. Na jedno dete omogućeno je prisustvo jedne odrasle osobe gratis. Karte se mogu kupiti u svim prodajnim mestima Eventima kao i u kafe baru Hausbrandt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*