Đelić: Šok i suzavac doprineli smrti moje majke

KOSOVSKA MITROVICA –

Brutalna akcija specijalnih jedinica Kosovske policije, u kojoj je hicem iz vatrenog oružja teško povređen Srećko Sofronijević, bitno je uticala i na smrt Verice Đelić (71) iz Zvečana u čijem su dvorištvu kosovski specijalci ispalili veliku količinu suzavca i šok bombi, ispričao je sin preminule Verice, Igor Đelić.

On je za Kosovo onlajn kazao da ne može sa sigurnošću da tvrdi da je smrt njegove majke nastupila isključivo zbog stresa i gušenja koje je dobila zbog ispaljenog suzavca u dvorište, ali da je siguran da je to u mnogome doprinelo da ona  premine.

kosovska, mitrovica

Izvor: screenshot

„U dvorištu naše kuće  je bilo, najblaže rečeno, kao u Bejrutu, a na tako malom prostoru ispaljeno je dvadesetak patrona suzavca i veliki broj šok bombi. Na sama ulazna vrata je palo 5-6 patrona suzavca što je izazvalo gušenje majke i oca koji je pokušavao mokrim peškirima da im olakša da dišu. Ja ne poričem bolest svoje majke, ali kako to da se ona upokoji baš danas kad je dobila gušenje od tog suzavca“, rekao je Đelić.

Kako je rekao, ne želi da preuveličava stvari, ali ističe da je „koincidencija malo prevelika da žena koja jeste bila bolesna, ali ne teško, da dobije gušenje i premine“.

„Ne mogu da kažem da su oni tim činom počinili ubistvo, ali je sigurno da su doprineli njenom pogoršanju stanja koje je rezultiralo smrću“, ispričao je Đelić.

Đelić je dodao da je i njegovom ocu bilo loše, da je imao mučnine i povraćanja, i da je i njemu suzavac naškodio, ali je zdraviji pa je uspeo da to prebrodi.

 

 

IZVOR:RTV

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*