Đoković: Pogrešili smo – bilo je prerano

(Фото Бета/АП)
(Foto Beta/AP)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, samo nekoliko sati nakon što je potvrdio da je pozitivan na koronavirus, oglasio se na društvenim mrežama i izvinio se svima kojima je turnir „Adria Tur” naneo štetu.

„Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir naneo štetu. Sve što smo organizatori i ja uredili u prethodnih mesec dana, uradili smo sa iskrenom namerama i čistim srcem. Verovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze”, napisao je Đoković, prenosi Tanjug.

Srpski teniser najavio je i određenu vrstu pomoći ljudima u Beogradu i Zadru.

„Ako ste bili na ‘Adria turu’, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak ‘Tura’ je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih”, poručio je Đoković.

IZVOR:POLITIKA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*