Đorđević posetio kompaniju Bambi

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević obišao je proizvodni pogon kompanije Bambi u Požarevcu gde je istakao da su u ovoj firmi mere bezbednosti i zdravlja na radu na najvišem mogućem nivou, kao i da su sprovedene i sve zaštitne mere koje je doneo Krizni štab za borbu protiv korona virusa.

„Briga o radnicima je osnova za dobre rezultate svakog uspešnog preduzeća i ona mora jednako da se sprovodi i u vreme pandemija, ali i nakon nje. Poštovanjem svih njihovih prava i obezbeđivanjem uslova za bezbedan i zdrav rad postiže se veća produktivnost, jer zadovoljni radnici su najbitnija komponenta za uspeh“, rekao je Đorđević.

Kako je naveo, resorno Ministarstvo će uvek, u okviru svojih mogućnosti i nadležnosti, pružati podršku kompanijama koje se zalažu za kvalitetnije uslove rada svojih radnika, jer cilj Republike Srbije jeste da bude bezbedno, zdravo i produktivno mesto za rad za sve građane.

Generalni direktor kompanije Bambi Dragan Stajković istakao je da su od početka pandemije  primenjene sve mere i da je to razlog što se u ovoj kompaniji virus nije širio.

„Primenili smo sve najstrože standarde. Proizvodnja je tekla nesmetano, a ono što nam je veoma bitno jeste da smo ispunili sve ciljeve i napravili rezultate i iznad očekivanih, na šta smo veoma ponosni“, rekao je Stajković ističući da za te rezultate duguje zahvalnost najviše svojim radnicima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*