Đukanović: Kompromisa neće biti

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC
PODGORICA –

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je da uprkos brojnim političkim pritiscima, neće biti kompromisa“ sa nacionalistima i onima koji žele da unište tekovine ove generacije, kad je reč o odnosu države i crkve, saopšteno je iz Đukanovićevog kabineta.

Đukanović je tokom susreta sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori istakao i da će vladavina prava biti ključni prioritet državne politike.

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

„Đukanović je zahvalio na interesovanju i korisnim sugestijama, ističući da ce vladavina prava kao preduslov ekonomskog razvoja i dalje biti ključni prioritet državne politike, kao preduslov za saradnju sa kredibilnim partnerima“, kaže se u saopštenju.

Đukanović je bio gost na radnom ručku sa ambasadorima zemalja EU u Crnoj Gori, u organizaciji ambasadora Republike Hrvatske, predsedavajuće Savetu EU, Veselka Grubišića, navedeno je u saopštenju.

Kako je saopšteno, hrvatski ambasador je, pozdravljajući predsednika i kolege, istakao da mu je čast to je u ulozi domaćina kada njegova zemlja prvi put predsedava EU, i to u vreme pandemije korona virusa, i zahvalio svima na saradnji.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*