Doček u Novom Sadu: Počinje prodaja ulaznica za 13. januar

Prodaja ulaznica za koncerte u zatvorenim prostorima 13. januara u okviru Dočeka u Novom Sadu počinje u ponedeljak, 20. decembra u podne.
s
Foto: Promo

Vrlo ograničen broj ulaznica po specijalnim, promotivnim cenama, biće dostupan onlajn na sajtu gigtix.com gde mogu da ih nabave i svi zainteresovani van Srbije, kao i na gotovo 50 Gigstix prodajnih mesta širom Srbije .

Uz strogo poštovanje epidemioloških mera, kapaciteti koncerata, samim tim i broj ulaznica biće ograničeni.

Ulazak i prisustvo događaju moguće je isključivo uz kovid sertifikat, koji je neophodno da sadrži najmanje jednu od sledećih stavki: potvrda o primljenoj trećoj dozi vakcine ili o primljenoj drugoj dozi vakcine ne starija od 210 dana, potvrda o negativnom PCR testu ne starijem od 72 sata, potvrda o negativnom antigenskom testu ne starijem od 48 sati, potvrda o preležanoj bolesti kovid 19 ne stariju od 210 dana. Na svakom događaju biće neophodno nošenje maski.

 

Na Dočeku 13. januara, kojim počinje i godina Evropske prestonice kulture u Novom Sadu, nastupiće brojni svetski, regionalni i domaći umetnici na više od 40 lokacija. Jedan od najpopularnijih britanskih elektronskih sastava, Morcheebaa, nastupiće u Pozorištu mladih, u prvoj Gradskoj koncertnoj dvorani francuski bend NouvelleVague, dok će kraljicu fada Karminjo ugostiti Srpsko narodno pozorište. U Gradskoj kući nastupiće jedan od najboljih klarinetista, Andreas Otensamer, u Novosadskom pozorištu finski džez muzičar Jimѕ Tenor, a u Crkvi imena Marijinog, poznatijoj kao Katedrala, autentična američka pevačica Chysta Bell. Prostor SKCNS Fabrika, u Kreativnom distriktu, ugostiće britanski broj jedan d’n’b zvuka, Rudimental Đ, dok će kantautorka Bojana Vunturišević nastupiti u Kulturnoj stanici Svilara.

Od velikih regionalnih umetnika očekuju nas nastupi Josipe Lisac u Sinagogi, Damira Urbana u Reformatorskoj crkvi i Matije Dedića u Kulturnoj stanici Eđšeg. Bilja Kristić i Bistrik Orkestar nastupiće u NIS sali, a njima će se pridružiti brojna druga imena, širom Novog Sada.

Detaljan program, satnice i lokacije koncerata 13. januara možete pronaći na sajtu docekns.rs.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*