Državljanin Srbije izazvao udes u Barseloni, poginula beba (VIDEO)

Фото: Screenshot

U saobraćajnoj nesreći koju je prekjuče izazvao pijani i drogirani Srbin (42) u Barseloni, nastradala je beba stara 17 dana, a tri osobe su teško povrijeđene.

Foto: Screenshot

Nesreća se dogodila na auto-putu C-32 oko 19 sati, kada je državljanin Srbije svojim vozilom udario u drugo u kom se nalazila porodica sa bebom. Automobil u kom je bila beba se odbio i udario u zaštitnu ogradu. Od siline udarca potuno se smrskalo.

Na lice mjesta odmah su pozvane hitne službe koje su nažalost mogle samo da konstatuju smrt bebe stare svega 17 dana. Od posljedica sudara bebin otac, majka i djed zadobili su teške povrede, a bebin otac koji je upravljao automobilom, životno je ugrožen.

Vozač (42) iz Srbije u nesreći je zadobio lakše povrede i odmah je podvrgnut testiranju na kome je, prema informacijama španskih medija, utvrđno da u krvi ima veću količinu hašiša i metamfetamina. Nalazi se u pritvoru, a na teret mu se stavlja više krivičnih djela.

Na licu mjesta mogli su se vidjeti užasni prizori, automobil u kom je bila porodica sa bebom smrskan do neprepoznatljivosti, ali i pet policijskih patrola, dvije vatrogasne ekipe i sedam vozila hitne pomoći.

IZVOR:RTRS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*