Er Srbija se dogovorila sa ITA ervejz o uspostavljanju kod šer letova

Izvor: Promo/ Er Srbija

Er Srbija i ITA ervejz, nacionalna avio-kompanija Italije, uspostavili su saradnju zaključivanjem kod-šer ugovora, kako bi putnicima omogućili veći izbor destinacija i bolju povezanost preko svojih matičnih aerodroma, saopšteno je iz te kompanije.

Er Srbija je svoju JU oznaku za let (marketing kod) postavila na letove ITA ervejza iz Rima za dve međunarodne destinacije – Atinu i Tiranu, kao i na lokalne letove za devet odredišta u Italiji – Bari, Brindizi, Đenovu, Kataniju, Lamecija Terme, Palermo, Torino, Trst i Veneciju, pojašnjava se u saopštenju.

„Italija predstavlja veoma važno tržište, kako za Srbiju, tako i za region, čime se jasno potvrđuje strateški značaj uspostavljenog partnerstva. Raduje nas što nastavljamo da negujemo tradicionalno dobre odnose sa italijanskim nacionalnim avio-prevoznikom. Istovremeno, drago nam je što na taj način doprinosimo unapređenju i jačanju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja. Sa velikim zadovoljstvom dočekujemo putnike partnerske kompanije ITA ervejz na letovima Er Srbije, u znaku našeg čuvenog gostoprimstva,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kod-šer ugovor omogućava kompaniji ITA ervejz da proširi mrežu dodavanjem svog AZ koda na direktne redovne letove koje srpski nacionalni avio-prevoznik obavlja iz Rima i sa najvećeg milanskog aerodroma Malpensa do Beograda. Pored toga, putnici ITA ervejza biće u prilici da preko Beograda lete do 11 odabranih međunarodnih destinacija Er Srbije – Atine, Banjaluke, Bukurešta, Ljubljane, Podgorice, Sarajeva, Sofije, Skoplja, Soluna, Tivta i Tirane, dodaje se u saopštenju.

 

 

IZVOR:N1

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*