FK Odžaci (Hajduk Kula) dočekuju Dunav iz Starih Banovaca na stadionu u Kuli

Ljubitelji fudbala u Kuli ponovo će biti u prilici da gledaju fudbalske utakmice višeg ranga takmičenja na gradskom stadionu u Kuli. FK Odžaci (Hajduk Kula) dočekuju 17. marta (subota) Dunav iz Starih Banovaca. Utakmica počinje u 14.30 časova.

Proteklog vikenda počeo je prolećni deo fudbalske sezone 2017/2018 u Srpskoj ligi “Vojvodina”, a srpskoligaš FK Odžaci (Hajduk Kula) ubedljivo je savladao Radnički u Šidu rezultatom 5:0, navodi se na zvaničnoj internet stranici Kula.rs.

Prema rečima trenera FK Odžaci Željka Račića, „Hajduk“ ima bogatu tradiciju, a nakon gašenja kluba sada se postavljaju temelji kluba kako bi došli do stabilnog nivoa funkcionisanja. On je rekao da je utakmica protiv Dunava važan test za njegovu ekipu i da će ta utakmica pokazati gde se trenutno nalazi ovaj klub. – Mnogo nam je važna podrška kulske publike jer je ovo novi početak u novom rangu takmičenju, tako da bi nam puno značilo da publika dođe u subotu i podrži nas sa tribina – kazao je Račić.

Ekipa koja nastupa pod imenom FK Odžaci (Hajduk Kula) ubuduće će igrati kao domaćin na stadionu „Milan Sredanović“, čiji je novi vlasnik opština Kula.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*