Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban prvi na listi SNS-a u Subotici

Mladi Srpske napredne stranke u Subotici predvođeni predsednikom Gradskog odbora SNS-a  i prvim na  lokalnoj izbornoj lokalnoj listi Bogdanom Labanom predali su  juče 14 časova Izbornoj komisiji Grada Subotice izbornu listu ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU, čiji je nosilac Aleksandar Vučić.

Koalicija: Aleksandar Vučić – Za našu decu. u Subotici  podnela je  kutije s kandidatima za odbornike Gradske skupštine i izlazi na izbore raspisane 26.aprila pod rednim brojem 1, nakon proglašenja izborne liste od strane Gradske izborne komisije.

U rekodno kratkom roku subotički naprednjaci prikupili su 2434 potpisa, što je daleko više od broja predviđenog za predavanje liste u Subotici. Na listi za odbornike nalazi se veliki broj mladih ljudi, novih lica  i preko 40% žena.
U izjavi za medije nakon predaje liste Bogdan Laban rekao je okupljenim novinarima da Srpska napredna stranka ima  listu sa velikim brojem mladih ljudi koji odlično razumeju  potrebe mladih ljudi.

„ To je naša velika prednost. Lista sa većim brojem žena, sa uspešnim, visokoobrazovanim ljudima koji su posvećeni tome da živote ljudima u Srbiji učini boljim, garantuje da ćemo sa novim ljudima osigurati dobar zamah i nastaviti sa dobrim rezultatima.Naravno, postoji još mnogo toga što treba da uradimo.“

Info služba GrO Subotica,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*