Huligani u Mostaru napali bijeljinske fudbalere

RTRS
Dvadesetak mlađih muškaraca obučenih u crne dukseve sa kapuljačama preko glave fizički su napali članove bijeljinskog Kluba malog fudbala Radnik MD šop i upotrebili suzavac tokom utakmice u Mostaru, rekao je portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

On je naveo da se napad dogodio sinoć kada je grupa mladića upala u dvoranu Univerzitetsko-sportskog centra „Mithad Hujdur Hujka“ u Mostaru gdje se odigravala utakmica između bijeljinskog kluba i kluba Mostar Stari Grad.

Marić je istakao da je patrola policije Policijske stanice Mostar Centar, koja je obezbeđivala utakmicu, zatražila pojačanje zbog upada u dvoranu.

– Pripadnici policije su razdvojili učesnike u narušavanju javnog reda i mira i preduzeli sve potrebne mere i radnje – rekao je Marić, koji nije mogao reći da li je neko uhapšen, niti da li su napadači identifikovani.

Prema saznanjima Srne u bijeljinskom klubu, huligani su prvo bacili suzavac među predstavnike kluba, a zatim ih fizički napali i povredili nekoliko njih.

Povređeni članovi bijeljinskog kluba zbrinuti su u mostarskoj Hitnoj pomoći.

Napad se dogodio pri rezultatu 4:1, tri minuta pre kraja utamice.

Kako su naveli iz bijeljinskog kluba, huligani su od njih zahtevali da skinu navijačke majice koje su bile ispisane ćirilicom.

 

 

 

IZVOR:RTRS

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*