„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu: Donacije za sedmogodišnjaka iz Kisača umesto karata

Akcija prikupljanja pomoći za sedmogodišnjeg Miroslava iz Kisača pod imenom „Humanitarni ponedeljak“ održaće se danas, 6. septembra, na Štrandu.

Ulaz na plažu se danas neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima.

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova, najavljuju iz „Gradskog zelenila“.

Miroslav Đurovka iz Kisača ima sedam godina, zdravlje mu je ugroženo zbog mnoštva dijagnoza i višestruke ometenosti, prima kašastu hranu preko šprica i nije sposoban da se samostalno kreće.  Usled ograničenog vida i svega njegovog celokupnog stanja situacija iziskuje svakodnevne posete lekarima, te samim tim i materijalna sredstva za lečenje i negu.
Akcija „Humanitarni ponedeljak“ u istom obliku organizovana je i prošlog ponedeljka, a kako kažu organizatori, tada je prikupljeno 35.160 dinara.
„Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda“, poručuju iz Zelenila.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*