„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Lenku Lazarević

Извор: JKP "Gradsko zelenilo"
NOVI SAD –

U ponedeljak 29. maja akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće namenjena Lenki Lazarević. Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Lenki je sa deset meseci otkrivena akutna limfoblastna leukemija. Nakon 9 meseci intenzivnog bolničkog lečenja i terapije održavanja, bolest se nažalost vratila.

Jedina nada za potpuno izlečenje je hitna transplantacija koštane srži. Da bi se to ostvarilo potrebno je prikupiti sredstva u iznosu od 300.000 eura za njeno dalje lečenje i transplantaciju koštane srži u inostranstvu.

S obzirom da je vreme ključno u ovoj borbi, pozivamo Novosađane koji su u mogućnosti, da i pored akcije Humanitarni ponedeljak pomognu Lenki uplatom na sledeće žiro račune:

Dinarski račun – UniCredit Banka 170001081914100087

Devizni račun: Unicredit bank Serbia JSC, IBAN: RS35170001081914100184, SWIFT:BACXRSBG.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Dimitrija Stankovića prikupljeno je 97.390,00 dinara. Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda. Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*