Incident ispred RTS-a: Pokušali autom da „probiju“ predsednikovo obezbeđenje

Beograd, 5. novembra 2019 - Lider pokreta Dveri i jedan od vodja SzS-s Bosko Obradovic ispred RTS-a. Clanovi i pristalice Saveza za Srbiju i Udruzenja "1od5miliona" okupili su se veceras ispred zgrade RTS-a, kako bi, prema danasnjoj najavi, sacekali predsednika Srbije Aleksandra Vucica, koji ce gostovati u emisiji Upitnik na toj televiziji. FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC / bb
BEOGRAD –

Ispred RTS-a, po završetku intervjua Aleksandra Vučića, došlo je do incidenta kada su dvojica muškaraca pokušali „mercedesom“ da probiju predsednikovo obezbeđenje, nakon čega su uhapšeni, prenose Novosti.

Beograd, 5. novembra 2019 – Lider pokreta Dveri i jedan od vodja SzS-s Bosko Obradovic ispred RTS-a. Clanovi i pristalice Saveza za Srbiju i Udruzenja „1od5miliona“ okupili su se veceras ispred zgrade RTS-a, kako bi, prema danasnjoj najavi, sacekali predsednika Srbije Aleksandra Vucica, koji ce gostovati u emisiji Upitnik na toj televiziji.
FOTO TANJUG / ANDRIJA VUKELIC / bb

Tokom demonstracija ispred RTS, jedan automobil sa aleksinačkim registarskim oznakama pokušao je da probije kordon u Aberdarevoj ulici, koji je bio u obezbeđenju predsednika Vučića.

Dvojica muškaraca koji su bili u „mercedesu“ su privedena.

Obradović: Nije ušao ni na jedan od tri glavna ulaza

Pristalice SzS i predstavnici udruženja „1 od 5 miliona“ razišli su se večeras nešto posle 21,30 časova ispred zgrade RTS-a.

Vučić je je u Upitniku inače rekao da je ušao na ulaz iz Aberdareve ulice, a Boško Obradović je u izjavi novinarima ustvrdio, pre nego što je i on otišao, da predsednik nije ušao ni na jedan od tri glavna ulaza u zgradu javnog servisa, da je „politička kukavica i da nije smeo da se suoči sa njima.

Dok se obraćao novinarima ispred glavnog ulaza u RTS Obradović je držao mobilni telefon na kome je pratio uživo prenos emisije Upitnik i glasno zapitao da li je Vučić u studiju RTS na Košutnjaku ili je ta emisija snimljena ranije.

Kaže da „Vučićevo vreme prolazi“ i da će „završiti u zatvoru“.

Jedna od tri studentkinje koje su čekale predsednika Vučića ispred ulaza u RTS Valentina Reković rekla je da su predsedniku hteli da upute pitanja koja predstavnici udruženja „1 od 5 miliona“ postavljaju već jedanaest meseci, a tiču se trgovine oružja, smene ministra Malog, Bratislava Gašića, Gorana Vesića…

Takođe, nameravali su da ga pitaju, kaže, ko je ubio Olivera Ivanovića.

IZVOR:RTV

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*