„Informatika“ poslala Novosađanima opomene za dugovanja

Informatika obaveštava  korisnike-fizička lica  da su   poslali opomene   zbog nizmirenih   dugovanja za komunalno-stambene usluge.

Opomenom je  obuhvaćen je period  od avgusta 2020. godine do februara 2021. godine, a rok za izmirenje duga po opomeni je 31.08.2021.

 Opomene za građane koji su   bivši korisnici   stambenog prostora  će biti ekspedovane  25. avgusta 2021. godine  sa rokom plaćanja 15.09.2021 godine  s tim da je kod njih period koji je obuhvaćen opomenom od septembra 2020. do juna 2021. godine.

 

Opomene za pravna lica i preduzetnike  će biti poslate u oktobru  2021. godine o čemu ćemo blagovremeno obavestiti  javnost.

 

JKP „Informatika”, podseća  korisnike da ukoliko imaju dugovanja i ukoliko su dobili opomenu, izmire svoja dugovanja u predviđenom roku,  kako bi izbegli dodatne troškove tužbi, koje će sprovesti nadležni javni izvršitelji.

Takođe, podsećamo korisnike za mogućnost Zaključenja sporazuma o isplati duga na rate, o  preciznijim  uslovima za  zaključenje Sporazuma možete nas kontaktirati ili lično otići u našu upravnu zgradu na adresi Bul. cara Lazara 3.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*