Izdali ga saveznici: Tramp zbog ismevanja otkazao završnu konferenciju na samitu NATO-a

AP Photo/Francisco Seco

Američki predsednik Donald Tramp otkazao je završnu konferenciju na samitu NATO-a zbog snimka na kojem mu se podsmevaju Emanuel Makron, Džastin Trudo i Boris Džonson

AP Photo/Francisco Seco

 

Američki predsednik Donald Tramp otkazao je završnu konferenciju na samitu NATO-a zbog snimka na kojem mu se podsmevaju Emanuel Makron, Džastin Trudo i Boris Džonson.

TRAMP O SNIMKU KOJI JE OBIŠAO PLANETU: TRUDO JE DVOLIČAN, A IZGLEDAO JE KAO FIN MOMAK

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas za kanadskog premijera da je dvoličan, iako se, kaže, činilo da je „fin momak“.

Tramp je to izjavio u Londonu gde se održava NATO samit, a nakon što su ga novinari zamolili da prokomentariše navode da su ga Trudo, francuski predsednik Emanuel Makron i britanski premijer Boris Džonson ogovarali, prenosi Rojters.

„On je dvoličan. Izgledao mi je kao fin momak, ali iskreno da vam kažem, kada sam ga prozvao zbog činjenice da ne izdvaja dva odsto za odbranu, vidim da nije bio srećan zbog toga. On ne daje dva odsto, a trebalo bi. Kanada ima novac“, rekao je Tramp.

Mediji su preneli da su na prijemu u Bakingemskoj palati Trudo, Makron, Džonson, holandski premijer Mark Rute i britanska princeza Ana ćaskali i da je tom prilikom Trudo rekao povodom Trampove duge konferencije za novinare: „Upravo ste gledali kako ispadaju vilice njegovom timu“.

IZVOR:NOVOSTI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*