IZMENE REŽIMA SAOBRAĆAJA

Obaveštavamo sugrađane da će u narednom periodu u nekim delovima Grada doći do izmena režima saobraćaja.

 

Na Trgu Komenskog i u Školskoj ulici vršiće se radovi na rekonstrukciji vrelovoda koji će se odvijati po fazama. Prva faza podrazumeva privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u delu Školske ulice, od br. 1 do Trga Komenskog, kao i u delu Trga Komenskog, neparna strana i parna strana ispred kućnih brojeva 6, 8 i 10. U okviru prve faze određuje se i izmena režima saobraćaja na trotoaru na Bulevaru oslobođenja ispred kućnog broja 78.

 

Druga faza podrazumeva privremenu zabranu odvijanja saobraćaja u Školskoj ulici od Ulice Danila Kiša, te se obustavlja saobraćaj i na Trgu Komenskog.

 

Privremena izmena režima saobraćaja za prvu fazu važi u periodu od 29. maja 2023. godine do 7. jula 2023. godine, a za drugu fazu od 10. jula 2023. godine do 31. jula 2023. godine.

Takođe, zbog izvođenja radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka, dana 29. maja 2023. godine biće privremeno obustavljen saobraćaj u Ulici Danila Kiša kod br. 19, kao i u Ulici Jovanke Stojković bb, dana 30. maja 2023. godine.

 

Apeluje se na sugrađane da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja

radova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*