Izmene železničkog saobraćaja zbog radova kod novog mosta u Novom Sadu

„Srbija voz“ saopštio je da će zbog infrastrukturnih radova između kod novog drumsko-železničkog mosta u Novom Sadu biti privremenih izmena u saobraćaju vozova, kao i da se uvode novi polasci vozova na pruzi Požarevac-Smederevo.

Zbog radova između Petrovaradina i Novog Sada danas do 14:55 časova i od sutra, 13. aprila u 23:20 časova do subote, 14. aprila u 14:55 časova biće promena u saobraćaju vozova.

Međunarodni vozovi koji iz stanice Beograd polaze u 11:35 časova za Budimpeštu, u 07:35 časova za Beč, kao i iz Budimpešte u 22:15 časova za Beograd saobraćaće od i do stanice Novi Sad.

Za putnike tih međunarodnih vozova biće organizovan autobuski prevoz na relaciji Beograd-Novi Sad-Beograd.

Vozovi koji iz Beograda, Beograd Centra, Zemuna i Batajnice idu za Novi Sad i Suboticu, saobraćaće do i od Petrovaradina.

U saopštenju Srbija Voza se navodi da je polazak voza iz Smedereva za Požarevac je u 04:40 časova, a iz Požarevca za Smederevo u 22:05 časova. Voz koji je iz Merdara za Kuršumliju polazio u 08:55 časova, polaziće u 08:05 časova, dok će umesto polaska u 14:25 časova iz Kuršumlije za Merdare polaziti u 12:00 časova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*