Javna rasprava o Nacrtu zakona o radnom angažovanju zbog povećanog obima posla u određenim delatnostima do 22. septembra

Javna rasprava o Nacrtu zakona o radnom angažovanju zbog povećanog obima posla u određenim delatnostima počinje danas i trajaće do 22. septembra.

 

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja poziva zainteresovane građane, kao i i stručnu javnost, da se upoznaju sa tekstom Nacrta zakona o radnom angažovanju zbog povećanog obima posla u određenim delatnostima i da tokom predstojeće javne rasprave daju svoje komentare, sugestije i predloge.

 

Tekst Nacrta zakona o radnom angažovanju zbog povećanog obima posla u određenim delatnostima dostupan je na internet stranici ministarstva, na linku https://www.minrzs.gov.rs/sr/dokumenti/predlozi-i-nacrti/sektor-za-rad-i-zaposljavanje/javni-poziv-za-ucesce-u-javnoj-raspravi-o-nacrtu-zakona-o-radnom-angazovanju-zbog-povecanog-obima-posla-u-odredjenim-delatnostima

Zainteresovani građani i stručna javnost svoje predloge, sugestije, inicijative i komentare mogu da dostave Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja na adresu javna.rasprava@minrzs.gov.rs i/ili pisanim putem na adresu Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ul. Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*