Još danas toplo, od sutra preokret

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, na jugu i istoku i veoma toplo. Posle podne, uveče i tokom noći na severu i zapadu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Najniža temperatura od 11 do 20, a najviša od 29 na severozapadu do 35 stepeni na jugu i istoku zemlje.

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, na jugu i istoku i veoma toplo. Posle podne, uveče i tokom noći na severu i zapadu naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Još danas toplo, od sutra preokret

Još danas toplo, od sutra preokret

Duvaće slab i umeren vetar, pre podne jugoistočni, na jugu Banata povremeno jak, posle podne u skretanju na severozapadni koji će u Vojvodini takođe biti povremeno i jak.

Najniža temperatura od 11 do 20, a najviša od 29 na severozapadu do 35 stepeni na jugu i istoku zemlje.

Od utorka osetno svežije, promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom u celoj zemlji uz pad temperature za oko desetak stepeni.

Duvaće slab i umeren vetar, severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 18, a najviša od 23 na severu do 30 stepeni na istoku Srbije.

sredu će preovlađivati oblačno, sveže, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina se očekuje na zapadu i jugozapadu zemlje.

Duvaće slab do umeren vetar severozapadni. Najniža temperatura od 14 do 18, a najviša od 22 do 27 stepeni.

četvrtak promenljivo oblačno, u zapadnim i južnim predelima mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 17, a najviša od 22 do 27 stepeni.

 

 

IZVOR:RTS

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*