KADA SE NA GRANICI ISPREČI PROBLEM NA ČETIRI NOGE

Foto: screenshot / instagram / 017_dn
Urnebesan snimak dolazi nam sa graničnog prelaza Zubci između Bosne i Hercegovine i Crne Gore, kada se na stazi za četvorotočkaše i druga vozila, našla četvoronožna životinja.

Naravno, u pitanju je krava koja se isprečila na ulasku u Crnu Goru, odnosno na izlasku iz BiH pred carinskom kabinom. Krava je mirno, mada zbunjeno, stajala čekajući da neko izađe pred nju.

Za razliku od automobila koji se našao iza nje. Snimak koji je napravio suvozač u atomobilu zabeležio je simpatičnu reakciju žene za volanom.

„I šta ću sad? Ispred mene nikada krava nije bila“, komentariše zbunjena žena za volanom automobila, nakon što joj je suvozač saopštio da ne sme da trubi na „parkiranu kravu“.

Krava se, opušteno, osvrnula iza sebe, koknstatovala da je iza nje automobil, a onda se okrenula udesno pa preprečila komplet traku za izlaz iz zemlje.

Predstavnika carinika i granične policije nije bilo u vidokrugu. No on što je snimatelj, suvozač iz automobila zabeležio, naišao je na duhovite reakcije gledalaca.

„Istekao joj pasoš pa ne zna šta da radi“, „Ući u CG ili izaći… krava carinik“, „Čeka carinu za mlečne proizvode, ima više od 6 litara“, „I ona beži u bolje sutra“, samo su neki od duhovitih komentara.

Iz videa ne znamo koliko je ova situacija trajala, ali se nadamo da je krava završila na bezbednom, a da su putnici iz automobila nastavili svoje putovanje u željenom pravcu.

IZVOR:DNEVNIK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*