
Potrebno je
- 3 kom. luk
- 1 kom. biber
- 400 ml bešamel sosa
- 4 kom. Beli luk
- 350 g krem sira
- 1 kom. jaja
- 500 g kanelona
- 5 g mešavine začina
- tako
- 500 g spanaća
- 250 g pečuraka
- 400 g sira trapista
Započnite pripremu
Na malo ulja u dubokom tiganju propržiti sitno iseckan crni i beli luk. U luk dodajte spanać i pečurke isečene na kolutiće, pa dinstajte fil od kanelona 15 minuta. Skloniti sa šporeta, pa dodati začine, krem sir i jedno jaje. Pripremljenim filom napunite kanelone. Tepsiju nauljite, prelijte sa 150 ml bešamel sosa, pospite rendanim trapistom, a zatim poređajte punjene kanelone. Preostalim bešamelom prelijte kanelone i pospite trapistom. Ovo izdašno jelo potrebno je peći na 180 stepeni oko 30 minuta. Poslužite uz crno vino.
Be the first to comment