KONCERT ADILA MAKSUTOVIĆA NA SPENSU

Jedan od najpopularnijih mladih pevača, Adil Maksutović, održaće solistički koncert 12. novembra u Velikoj sali SPENS-a.

 

Mladi srpski pevač osvojio je za kratko vreme velike simpatije publike, a njegova pesma “Ne mogu bez tebe ja”, postala je najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, uz brojne nagrade i priznanja publike i muzičkih kritičara.
Izdao je četiri albuma do sada – njegov prvenac 2008.godine, zatim 2010.godine “Ljubi me po sećanju”, “Maskenbal” 2013.godine i “Ja sam ostao ja” 2016.godine. Pesma “Ne mogu bez tebe ja” bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album “Ljubi me po sećanju” u izdanju City Records-a još više doprineo rastu njegove popularnosti. Na Grandovom festivalu 2012. godine osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom “Laku noć”.

Imao je brojne turneje širom sveta i nastupao sa najvećim imenima srpske folk muzike. U novembru 2017.godine održao je dva velika solistička koncerta u prepunom Sava Centru. Širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku armiju novih poštovalaca. Ovaj mladi umetnik vedrog duha, svojom upornošću i vrednim radom nezadrživo napreduje.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti kroz prodajnu mrežu GIG STIX-a i na blagajni SPENS-a po cenama od 1.000,00 dinara za parter-stajanje, i 1.300,00 za sedišta na Zapadu 1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*