Konkursi fonda „Dr Zoran Đinđić“

Univerzitet u Novom Sadu je objavio javne konkurse za predlaganje kandidata za godišnju nagradu „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ za 2017. godinu i godišnju nagradu „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“ za 2017. godinu.

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ dodeljuje se najboljem mladom naučniku i istraživaču sa teritorije AP Vojvodine. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u iznosu od 1.000.000,00 dinara. Predloge za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić za mladog naučnika i istraživača“ podnose naučne institucije.

Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“

dodeljuje se autoru odbranjenog diplomskog rada, završnog rada na master akademskim studijama ili magistarskog rada iz oblasti filozofskih i socioloških nauka. Dobitniku Nagrade dodeljuje se diploma i novčana nagrada u neto iznosu od 300.000,00 dinara.

Predloge za dodelu Nagrade „Dr Zoran Đinđić za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka“

podnose fakulteti univerziteta čiji su osnivači Republika Srbija ili Autonomna pokrajina Vojvodina.

Rok za podnošenje predloga je 30. novembar 2017. godine.

 

Izvor: rtv.rs

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*