Konkursi za nagrade „Dr Zoran Đinđić“

Konkursi za nagrade "Dr Zoran Đinđić" 1EPA/SASA STANKOVIC

Univerzitet u Novom Sadu je objavio javne konkurse za predlaganje kandidata za godišnje nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače i za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka za 2021. godinu.

Godišnje nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače dodeljuju se najboljim mladim naučnicima i istraživačima sa teritorije AP Vojvodine za izuzetne rezultate u oblasti nauke i istraživačkog rada. Predloge mogu da podnesu akreditovane naučnoistraživačke organizacije sa sedištem na teritoriji Autonomne pokrajine Vojvodine.
Godišnja nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka dodeljuje se autoru odbranjenog rada.
Predloge podnose fakulteti sa univerziteta čiji su osnivači Republika Srbija ili Autonomna pokrajina Vojvodina.
Konkursi su otvoreni su do 5. novembra. Predlozi sa pratećom dokumentacijom podnose se na adresu: Univerzitet u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 1, 21102 Novi Sad, sa naznakom: za Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mlade naučnike i istraživače ili za Nagradu „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka.
Finansijski pokrovitelj nagrada je Pokrajinski sekretarijat za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.
Detaljnije informacije u vezi sa konkursom mogu se naći na sajtu Univerziteta u Novom Sadu.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*